Nu inschrijven
Inschrijven
De inschrijvingen zijn gesloten!
Inschrijven!

De inschrijvingen zijn gesloten!

De inschrijvingen voor verenigingsjaar 2021-2022 zijn gesloten! Word jij volgend jaar lichting 2022? Houd dan onze socials in de gaten voor updates over open avonden en de nieuwe inschrijfmogelijkheid tijdens de KEI-week in september 2022!

Een kennismaking met onze vereniging en haar tradities.

Unitas hecht veel waarde aan gelijkwaardigheid. Daarom zal de introductieperiode – het Novitiaat – geen ontgroenend karakter hebben zoals omschreven vanuit het ACI, maar juist gericht zijn op een kennismaking met de vereniging en haar tradities. Deze waarden zullen gewaarborgd worden door onze Novitiaatscommissie, die de leiding over de introductie op zich neemt. Tijdens het Novitiaat leer je veel over de vereniging en leer je je jaargenoten intensief kennen, waardoor je al snel nieuwe contacten opdoet.

Corona

Corona

Nadat je officieel bent ingeschreven, ontvang je meteen verdere informatie over het Novitiaat. Deze periode zal direct na de KEI-week van start gaan en loopt dit jaar van 21 augustus tot en met 1 september. Het is vanwege de corona maatregelen nog niet helemaal duidelijk hoe de periode er dit jaar precies uit zal zien, maar er zijn momenteel veel mensen hard bezig met het corona proof organiseren van een deze periode. De periode wordt afgesloten met de inauguratie van jouw nieuwe lichting. Hierna ben je officieel lid van Unitas en kan de beste tijd van je studentenleven echt beginnen!

Hoe jouw studentenleven eruit gaat zien

Op onze Instagram houden we je op de hoogte van onze mooiste feesten,  activiteiten en open avonden. Zorg dat je geen enkel feestje meer mist!

© Copyright Unitas S.G. 2022 Gebouwd door Saam' uit Groningen