Navigatie
Background

KEI-week

10-14 augustus 2020
kom langs!

KEI-week bij Unitas

Ook dit jaar hebben wij weer een geweldig KEI-programma klaarstaan. Ben je niet instaat om fysiek langs te komen of leer je Unitas liever op een afstandje kennen? Dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan online activiteiten. Bij alle activiteiten die gehouden worden bij ons op de kroeg zullen de geldende corona maatregelen gewaarborgd worden, zodat wij allen een veilige KEI-week kunnen vieren.

 • Iedere dag
  Iedere dag

  Rondleidingen op de kroeg (12:00-17:00)

  Elke dag worden rondleidingen gegeven bij Unitas! Je kunt je hiervoor opgeven via de website van de KEI als je een KEI-loper bent. Voor de overige tijden kun je contact met ons opnemen via het nummer 06-42148395, dan reserveren wij een plekje voor je! Rondleidingen worden gegeven door leden die je alles kunnen vertellen over de vereniging, haar tradities en verbanden. Daarnaast biedt een rondleiding je de perfecte gelegenheid om allerlei vragen te stellen over het studentenleven en krijg je informatie over hoe het is om lid te zijn van een studentenvereniging. Na afloop van de rondleiding kun je wat drinken op ons dakterras of je kunt je aanmelden om met ons mee te eten.

  Gratis tosti’s (12:00-17:00)

  Iedere dag is er de mogelijkheid om bij ons gratis tosti’s te komen eten. Een heerlijke snack, ontbijt of lunch die je klaarstoomt voor een nieuwe dag om Groningen ontdekken.

  Chillen op het dakterras (12:00-22:00)

  Je kunt heerlijk van het zonnetje genieten op ons dakterras! Ons dakterras is zo ingedeeld dat je op veilige afstand kan genieten van een verfrissend drankje op een van onze zitzakken.

  Online vragenuurtje (16:00-17:00)

  Heb je geen mogelijkheid om fysiek langs te komen? Of heb je toch nog wat vragen over Unitas of het studentenleven? Dat is geen probleem! Iedere dag zal er een online vragenuurtje zijn op onze Instagram. Hierbij kun je gemakkelijk vragen stellen in de chat, die vervolgens door onze leden live beantwoord worden.

  Eat&Greet (18:00-20:00)

  Na een hele dag Groningen verkennen, is er natuurlijk niks beters dan dat er iemand anders voor je kookt. Bij Unitas kan je iedere dag weer genieten van een heerlijke studentenmaaltijd! Tijdens het eten kun je met onze leden praten en zo meer te weten komen over de vereniging. Deze maaltijden zullen verzorgd worden door één van onze disputen. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je bij ons (vega)burgers bouwen, die vers van de BBQ komen. Op dinsdag wordt er een echt Zomers Kerstdiner voor je bereid, en op donderdag zal er een diner gekookt worden met als thema: ‘Zweden alsof je bij IKEA zit’. Na het diner kun je even nagenieten op ons dakterras onder het genot een drankje of een heerlijk kopje koffie in de bieb. Reserveren voor diners kan via 06-42148395.

  Gratis koffie-uurtje (Maandag 20:00-20:30, verder 20:00-21:00)

  Heb jij na het eten ook altijd een beetje last van een after-dinner dipje? Kom dan je gratis energie-boost halen bij Unitas in de vorm van heerlijk kopje koffie. In onze bieb kun je lekker neerploffen en ben je zo weer toe aan een nieuwe borrelavond.

 • Maandag
  Maandag

  Kennismaking in Groningen activiteit (10:00-20:00)

  Via onze Instagram kan je meedoen aan een activiteit om Groningen beter te leren kennen. Door het verhaal te volgen en door de straten te lopen via Google Street View, kom je erachter welke route de Unitater heeft bewandeld. Stuur je antwoorden op naar de Unitas S.G. Instagram en maak kans op een leuke prijs!

  Online KEI Q&A (19:30-20:00)

  Deze Q&A wordt uitgezonden via de KEI-app en is de perfecte manier om meer te weten te komen over Unitas of andere verenigingen. Wij zullen hier al jouw vragen beantwoorden. Unitas S.G. zal al jouw vragen beantwoorden van 19.30 tot 20.00. Heb je nog meer vragen? Kijk dan elke dag naar de live uitzending van onszelf via onze Instagram (@unitassg) of stuur ons een DM.

  Pubquiz sitcoms (20:30-21:30)

  Heb jij Netflix al helemaal uitgespeeld? Kun jij je favoriete tv-programma's stuk voor stuk quoten? Doe dan maandag samen met je KEI-groepje mee aan de sitcoms pubquiz!

  Blacklight party (20:00-22:00)

  De KEI-week is niet compleet zonder een borrel met blacklights. Vanavond is het dan ook zover: een super mooie borrel met als thema: ‘Radioactiviteit op de Sociëteit: doe niet Zuur, als je Basisch bent’! Je hoeft geen bèta-genie te zijn om te kunnen stralen op onze borrelvloer. Dus kom gezellig langs!

 • Dinsdag
  Dinsdag

  Muziekbingo + 0.0% speciaalbierproeverij (20:00-21:00)

  Hou jij van muziek en wil je nieuwe speciaalbieren proeven? Dan hebben wij de perfecte combinatie voor je! Bij binnenkomst ontvang je een muziek bingokaart. De DJ/quizmaster legt de spelregels uit en draait vervolgens de nummers uit de muziekbingo afspeellijst. Wordt jouw nummer gedraaid? Dan mag je hem afvinken. Heb jij als eerst een volle bingokaart? Dan win je een prijs! Naast deze bingo zal er af en toe een uitleg komen over het biertje wat gepresenteerd en geproefd wordt.

  Kerstfeest (20:00-22:00)

  Kerst is the most wonderful time of the year, dus waarom het niet nog een keer vieren in de zomer? De kroeg zal omgetoverd worden in heus kerstdorp en natuurlijk zal het nummer ‘All I want for Christmas is You’ on repeat staan. Dus krijg jij ook nooit genoeg van het echte kerstgevoel? Kom bij ons pieken en ervaar hoe het is om ‘Jingle Bells’ te zingen in je zwembroek.

 • Woensdag
  Woensdag

  Onder de blauwe sterrenregen (20:00-22:00)

 • Donderdag
  Donderdag

  Pubquiz (20:00-21:00)

  Band (21:00-22:00)

  Blacklight party: Let's glow! (20:00-22:00)

 • Vrijdag
  Vrijdag

  Mimosa brunch (12:00-14:00)

  Om de gehele KEI-week in stijl af te sluiten organiseert één van de damesdisputen een mimosa brunch. Heb je zin om samen met je KEI-groepje nog even de week goed af te sluiten met een heerlijke mimosa brunch, kom dan vooral naar onze kroeg om het samen met ons in stijl af te sluiten. Wij kunnen niet wachten!

  Muziekbingo (20:00-21:00)

  Laatste Kans Borrel (20:00-22:00)

  Een week lang heb je de stad kunnen ontdekken, nieuwe vrienden gemaakt en wellicht al besloten om lid te worden bij een studentenvereniging. Om deze bijzondere week af te sluiten zal er nog één keer een borrel gehouden worden op Unitas. Mocht je toch nog vragen hebben over Unitas, dan is dit je kans om alle twijfels de deur uit te gooien en de laatste vragen te stellen. De Laatste Kans Borrel zal beginnen met een VrijMiBo, oftewel een vrijdagmiddagborrel. Hierbij kun je gezellig je fantastische week doorspreken en je ervaringen delen. Als goede afsluiter zal er ook een muziekbingo en speciaalbierproeverij gehouden worden. Als je als eerste je bingokaart vol hebt, maak je kans op een leuke prijs! Tijdens de laatste kans borrel kan je terugkijken op een bijzondere KEI-week en wie weet zien we je wel terug bij Unitas.