Inschrijven


Ben je enthousiast geworden over een lidmaatschap bij Unitas S.G.? Laat dan hier je emailadres achter en ontvang meer informatie over hoe je je online in kunt schrijven.


Tijdens de KEI-week

De KEI-week is hét moment in het jaar om je in te schrijven bij Unitas. Tijdens deze week kun je elke dag langskomen op onze Sociëteit om je in te schrijven. De Sociëteit is overdag vanaf 13:00 uur geopend. Voor het inschrijven kun je iemand van het promoteam aanspreken en zullen zij je verder helpen.

Let op: Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 00:00 uur!

Meenemen
 • Huidig adres (of nieuw adres in Groningen)
 • IBAN rekeningnummer
 • Adres gegevens ouders (geef het aan als je NIET wil dat Unitas contact opneemt met je ouders)
 • Gegevens huisarts (naam, plaatsnaam, telefoonnummer)


 • Voorwaarden voor inschrijven

  Om lid te kunnen worden van Unitas S.G. dien je ingeschreven te staan aan de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool of een andere hogeronderwijsinstelling.

  Daarnaast wordt er van je verwacht dat je de introductietijd kunt bijwonen. Er is een kamp van 18 t/m 20 augustus en een kamp van 20 t/m 22 augustus, waarvan je zelf mag kiezen welke je bijwoont. Vervolgens is er een algemene introductietijd van 22 tot en met 29 augustus. In principe is de hele introductietijd verplicht, maar in goed overleg kunnen er uitzonderingen gemaakt worden. Tijdens de introductieperiode is er een klachtencommissie actief en zullen er vertrouwenspersonen aanwezig zijn om eventuele problemen op te vangen.

  Je hoeft geen KEI-loper te zijn om lid te kunnen worden. Tweedejaars of ouderejaars studenten kunnen zich ook inschrijven als lid bij Unitas, dit is niet ongebruikelijk.


  Voorinschrijven

  Heb je geen zin om te wachten tot de KEI-week? Of kan je niet langskomen tijdens de KEI-week? Het is ook mogelijk je voor in te schrijven voor het verenigingsjaar 2018-2019. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar senaat@unitassg.nl. Je ontvangt dan een online inschrijfformulier.